de prachtige terrasoverkappingen van Ultimate Woodworks!


Op zoek naar terrasoverkappingen in Antwerpen en omgeving? Voor een bijzondere en karakteristieke houtafwerking van je tuin ben je bij Ultimate Woodworks precies waar je moet zijn. Met al onze terrasoverkappingen streven wij naar perfectie op maat. Met verschillende soorten hout van topkwaliteit en een tomeloos enthousiasme onderscheiden wij ons met authentiek vakwerk.

 

Na een drukke werkdag heerlijk ontspannen in je eigen tuin? Een overdekt terras is de ideale manier om ongeacht het type weer gezellig buiten te zitten. Met de unieke, vriendelijke service en het ongekende vakwerk van de broers Ilan en Do geniet je elke dag weer van jouw terrasoverkapping op maat!Met terrasoverkappingen van hout geniet je van unieke voordelen!


Je houten pergola, veranda of terrasoverkapping in Antwerpen en omgeving laten ontwerpen? Precies zoals je hem zelf wilt? Bij Ultimate Woodworks kunnen we alles met hout en hebben we ruime ervaring met het bewerken van veel verschillende houtsoorten. We werken graag met houtsoorten die een lange levensduur garanderen, zoals DouglasEikMassaranduba of Padouk!

 

Een ander voordeel van houten terrasoverkappingen is de ruime keuze uit afwerkingsmogelijkheden. Denk dus niet alleen aan de noodzakelijke nabehandeling voor een optimale houtbescherming.

 

Geef je terrasoverkapping van hout een volledige eigen look. Bijvoorbeeld met een kleur die past bij je woning, met bepaalde staanders of sokkels die mooi aansluiten op je terras, speciale dakpannen bij een schuin dak, de aanleg van elektra en nog veel meer verfraaiingen naar wens. De beste kwaliteit terrasoverkappingen in Antwerpen? Kies voor de broers met passie voor hout!


Het werken met hout is specialistenwerk en vraagt de nodige kennis en kwaliteiten om de levensduur en andere krachtige kenmerken optimaal te houden. Zoek je terrasoverkappingen in Antwerpen en omgeving van de beste kwaliteit? Ultimate Woodworks maakt de terrasoverkappingen niet alleen voor jou, maar ook graag met jou. Ilan en Do, twee broers met passie voor hout, stellen bij elke opdracht de klant centraal. Naast dat zij elkaar perfect verstaan, maken ze ook graag persoonlijk kennis en luisteren ze naar ieders specifieke wensen. Om je een weloverwogen keuze te laten maken, informeren zij je dan ook graag in een persoonlijk gesprek diepgaander. Over de specifieke eigenschappen van materialen en bijbehorende producten voor maatwerk terrasoverkappingen, maar ook over hun transparante werkwijze en wederzijdse betrokkenheid. Bij elk project van Ilan en Do ben je verzekerd van heldere communicatie en een indrukwekkend eindresultaat van hoge kwaliteit!


Waarom kiezen voor onze terrasoverkappingen?


Bij Ultimate Woodworks gaan we zeer zorgvuldig te werk bij het bewerken van al onze houtsoorten. We hebben ruime ervaring in uiteenlopende houtprojecten, brede kennis van vele houtsoorten en expertise in het zowel machinaal als met de hand bewerken van hout.

 

Met een aanstekelijk enthousiasme weten de broers je te overtuigen met kwaliteitsvolle, creatieve, unieke, handgemaakte houtafwerkingen in diverse vormen. Bij Ilan en Do staat de klant altijd op nummer één en proef je direct de energieke mix van een jonge, gezellige sfeer en ambitieuze drang naar kwalitatief vakwerk.

 

Ze weten als geen ander welke afwerking onder bepaalde omstandigheden noodzakelijk is en dragen dan ook graag de verantwoordelijkheid voor de nazorg van de reeds gerealiseerde terrasoverkappingen. Kortom, met terrasoverkappingen in Antwerpen weten de broers iedere klant te overtuigen.Meer weten over de beste terrasoverkappingen in Antwerpen?


Een persoonlijke benadering, klantgerichtheid en kwalitatief vakwerk voor de terrasoverkapping van je dromen? Wij zorgen voor een maatwerk dienstverlening die perfect bij jou én jouw budget past. Alles wordt eigenhandig door ons gemaakt, we maken graag een praatje, maar laten vooral onze handen spreken. Bovendien betrekken we je graag bij het gehele proces. Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de vakkundige nazorg ben je zeker van een snel en vertrouwd contactpersoon. Meer weten over de terrasoverkappingen uit de regio Antwerpen? Neem eens contact op met Ultimate Woodworks. Ilan en Do helpen en informeren je graag!