boomhutten laten maken in Antwerpen en omgeving?


Even weg uit het drukke moderne bestaan? Een keer iets anders dan een standaard hotelovernachting? Boomhutten zijn enorm populair! En niet alleen bij kinderen, ook steeds meer volwassenen halen volop plezier uit het laten maken van maatwerk boomhutten. In je eigen tuin even rustig lezen, ontspannen werken, eten, slapen of heerlijk wegdromen?

 

Een boomhut is een plek die de fantasie prikkelt. Niet gek dus dat ook steeds meer vakantieparken deze originele en leuke vorm van overnachten aanbieden! Als ondernemer of gewoon als particulier op zoek naar de beste kwaliteit boomhutten in Antwerpen of omgeving? Ultimate Woodworks is dé specialist in houtbewerkingen en kan je ook met boomhutten van dienst zijn met maatwerk!Boomhutten van verschillende houtsoorten


Bij Ultimate Woodworks kunnen we alles met hout en hebben we ruime ervaring met het bewerken van veel verschillende houtsoorten. We werken graag met houtsoorten die een lange levensduur garanderen, zoals Douglas, Eik, Massaranduba of Padouk! Iedere houtsoort bevat zijn eigen geweldige kenmerken, waardoor de mogelijkheden haast oneindig zijn.

 

Een donkere houtsoort voor een gezellige warme sfeer? Of een duurzame en stabiele soort die gemakkelijk te bewerken is? Om je een weloverwogen keuze in onze boomhutten te laten maken, informeren we je dan ook graag in een persoonlijk gesprek diepgaander.

 

De twee broers van Ultimate Woodworks weten je vol enthousiasme alles te vertellen over de specifieke eigenschappen van verschillende houtsoorten en bijhorende mogelijkheden voor jouw ultieme boomhut!Laat je boomhutten regio Antwerpen op maat ontwerpen


De broers Ilan en Do zijn dé specialisten voor boomhutten uit de regio Antwerpen. Van de tekentafel tot aan de oplevering, deze twee weten vrijwel elke houtsoort om te toveren tot een uniek product op maat. Zij streven dan ook naar perfectie en voldoen graag aan al jouw wensen, hoe specifiek en gedetailleerd die ook mogen zijn. Ouderwets verstoppertje spelen, schatten zoeken, geheimen delen of klimmen en klauteren? In een boomhut slaat geen enkele fantasie op hol en bepaal alleen jij de regels. Het is dus niet zo dat hier moderne technologie zoals tablets, games en smartphones verboden zijn! Wat je wens voor een boomhut ook is, met de unieke producten en hoogwaardige kwaliteit van Ultimate Woodworks geniet je altijd! Hoe ziet jouw ideale boomhutten wereld eruit?


Kies voor het vakwerk en de passie voor hout van Ilan en Do!


Het werken met hout is specialistenwerk. Het realiseren van professionele maatwerk boomhutten van specifieke houtsoorten vergt de nodige kennis en kwaliteiten. Alleen al de levensduur en andere krachtige kenmerken optimaal te houden is vakwerk. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk een gegarandeerde veiligheid van boomhutten.

 

Bij Ultimate Woodworks gaan we zeer zorgvuldig te werk bij het ontwerpen en bouwen van boomhutten, waarbij de veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft. De broers Ilan en Do hebben ruime ervaring in uiteenlopende houtprojecten, brede kennis van vele houtsoorten en expertise in het zowel machinaal als met de hand bewerken van hout.

 

Kortom, deze broers weten ook met boomhutten iedere klant te overtuigen van veilig vakwerk. Altijd op maat gemaakt, met ruimte voor eventuele wijzigingen en aanpassingen indien de klant dit wenst!Waarom kiezen voor de boomhutten van Ultimate Woodworks?


Zoek je boomhutten in Antwerpen en omgeving van de beste kwaliteit? Ultimate Woodworks maakt boomhutten niet alleen voor jou, maar ook graag met jou. Ilan en Do, twee broers met passie voor hout, stellen bij elke opdracht de klant centraal. Naast dat zij elkaar perfect verstaan, maken ze ook graag persoonlijk kennis en luisteren ze naar ieders specifieke wensen. Met een aanstekelijk enthousiasme weten zij je te overtuigen met kwaliteitsvolle, creatieve, unieke, handgemaakte houtafwerkingen in diverse vormen. Bij Ilan en Do staan jouw wensen voorop en proef je direct de energieke mix van een jonge, gezellige sfeer en ambitieuze drang naar kwalitatief vakwerk. Alles wordt dan ook eigenhandig door de broers gemaakt. Daarnaast maken ze graag een praatje, houden ze van een lolletje, maar laten vooral hun handen spreken en betrekken je graag bij het gehele proces. Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de vakkundige nazorg ben je zeker van een snel en vertrouwd contactpersoon. Voor de leukste service en beste kwaliteit boomhutten in omgeving Antwerpen ga je dus naar Ultimate Woodworks!